FOTO+VIDEO/ Të gjitha akset në Strugë të hapura, vazhdon kriposja dhe pastrimi!

0

Ditet e veshtira, per shkakt te rreshjeve te bores ne Struge, duket se jane perballuar ne menyre teper te mire nga pushteti lokal dhe nderrmarjet nen mbikqyrje te saj. Nata e mbremshme ishte nje sfide e cila u tejkalua me sukses, edhe pse rreshjet e bores kane vijuar pa ndalim gjate mbremjes. Ekipet e NP Komunale kane qene 24 ore ne sherbim ku dhe kane bere te mundur mbajtjen hapur te cdo aksi rrugor.
Te pranishem me kapacitet te plote, ne sherbim 24 ore duket se kjo situate e veshtire pothuaj eshte ne tejkalim te saj. Paspak pritet qe te kete aksion pastrimi ne shetitoren e Struges, ku njesite e sherbimit do te largojne deboren nga kjo shetitore. Por duhet permendur qe edhe ne keto momente vazhdon kriposja e rrugeve.
Pritet qe dita e neserme te kete nje rritje te lehte te temperaturave, qe si rrjedhoje do te sielli dhe lehtesim te ndjeshem te situates./Strugalajm.org/