FOTO/Strugë: Largohet përfundimisht bora nga sheshi Korzo!

0

Diten e sotme eshte bere i mundur pastrimi i sheshit Korzon nga bora. Ekipet nga Komuna e Struges dhe NP Komunale kane bere te mundur largimin plotesisht nga ky shesh, te mases se madhe te bores. Per kete pastrim u angazhuan disa mjete borepastruese dhe puntore te NP Komunale Struge. Duket se gjendja ngadal ngadal po kthehet drejt normalitetit, ku dhe rreshjet e bores momentalisht jane reduktuar.
Objektive e rradhes direkte eshte vazhdimi i pastrimit te bores ne cdo cep te Struges/Strugalajm.org