Foto/ Llabunishta pastrohet nga bora, ekipet e pastrimit të gjitha në terren!

0

Edhe Llabunishta ashtu si shume fshatra te tjera ne Struge ne kete mot te veshtire me rreshje te shumta bore, eshte pasturar nga bora dhe vijon te pastrohet. Ashtu si ne cdo fshat, kompanite pergjegjese edhe ne Llabunishte po funksionojne me e gjitha mjetet. Por edhe pse pastrimi po vijon te kryhet rreshjet e bores vazhdojne te bien me intesitet te larte.

Nga ana e kompanise pergjegjese per pastrim, ne nje komunikim qe pati redaksia Strugalajm.org na u be e ditur qe do punohet pa pushim deri ne momentin qe cdo aks rrugor do te jete i hapur dhe i thjeshte per tu kaluar.
Rekumandohet kujdes ne vozitje!
Temperatura momentale ne Llabunishte dhe rrethina eshte -2′ dhe rreshjet e bores vijojne te bien.