Zhduket një jetim nga një jetimore në Shkup

0

Ne Stacionin Policor në Gazi Babë, V.M.P. ka lajmëruar se nga Jetimorja me 04.01.2019 me vetdëshirë është larguar një jetim 13 vjeçar dhe nuk është kthyer më.

Po ndërmerren masa për gjetjen e personit