Pritje e kolona edhe në kufi mes Maqedonisë dhe Kosovës

0

Pikat kufitare në Kosovë të bllokuara nga pritjet e kolonat.

Përveç kolonave dhe pritjeve të pikat kufitare te Dheu i Bardhë dhe Merdare, njëjtë po ndodhë edhe në kufirin mes Maqedonisë dhe Kosovës.

Lexuesit e medieve kanë dërguar fotografi nga atje ku bëjnë të ditur se pritjet tek Hani i Elezit po zgjasin deri në dy orë.

Kjo ka bërë që të krijohen kolona kilometërshe.