Risia e Mercedes CLA-Class 2020 që po “mahnit” të gjithë

0

Mercedes Benz CLA-Class 2020 do të ketë një tipar krejtësisht ndryshe dhe i pa dëgjuar më parë tek prodhuesit e tjerë të makinave.

Mercedes në modelin CLA-Class ka bërë të ditur se karakteristika ka të bëjë me aktivizimin e dritave përmes mimikave të shoferit.

Por, kompania nuk ka përmendur nëse sistemi do të funksionojë ndërsa makina është në lëvizje.

Gjenerata e ardhshme e CLA-Class do të jetë e disopnueshme në “Consumer Electronics Show” në Las Vegas këto ditët në vijim.