Si u prit ndërrimi i viteve në Shkup

0

Qytetarët e Shkupit e kanë pritur ndërrimin e viteve. Një numër i madh prej tyre kanë qenë në sheshin “Maqedonia” ku ka pasur program për Vit të Ri, organizime të shumta nëpër sheshe dhe lokale të natës. Fishekzjarrë dhe mjete tjera piroteknike, madje edhe armë zjarri kanë mundur të dëgjohen në gjitha pjesët e qytetit.

Në një video, shpërndarë në internet nga Express.mk mund të shihen fishekzjarrët që “mbulojnë” qiellin e lagjeve shkupjane të Gjorçe Petrov, Qendër, Autokomandë dhe Haraçinë. Festë ishte edhe në sheshin “Maqedonia”.