NP Komunale Strugë uron Vitin e Ri!

0

ЈП Комунално Ви ги честита престојните Новогодишни и Божиќни празници и Ви посакува здравје, среќа и просперитет во новата година.
NP Komunale jua uron festën e Vitit të Ri dhe Krishtlindjen dhe ju dëshiron shëndet,fat dhe prosperitet në vitin e ri.