Byroja për Furnizime Publike ju uron Vitin e ri 2019. Paqim një vit të mbarë dhe të suksesshëm!

0

Byroja për Furnizime Publike ju uron Vitin e ri 2019. Paqim një vit të mbarë dhe të suksesshëm!
Бирото за јавни набавки ви посакува Среќна Нова година, нека ни е среќна и успешна новата 2019-та година!

Bardhyl Nasufi