Rrihet një zyrtar policor në Ohër

0

Me 30.12.2018 në ora 03.50, para një kabare në Ohër, është prishur rendi publik, ku P.S.(27) dhe Gj.V.(34), dytë nga fshati Konjsko e Poshtme, Ohër, fizikisht kanë sulmuar një zyrtar policor, transmeton Almakos.

Sulmuesit janë arrestuar në Stacionin Policor.

SPB Ohër pas dokumentimit të tërësishëm të rastit, kundër tyre do të ngritet padi adekuate penale