Jeton Shaqiri: NPN Proaqua Strugë ju uron GEZUAR VITIN E RI 2019!

0

NPN Proaqua Strugë ju uron GEZUAR VITIN E RI 2019!
Qoftë viti i ri një vit përplot me shëndet, suksese, dashuri dhe lumturi për të gjithë. Gezuar!!!

Drejtori i Ndërrmarjes Proaqua – Strugë
Dr. Prof. Jeton Shaqiri

МЈП Проаква Струга ви ја честита НОВАТА ГОДИНА 2019!
Нека биде оваа нова година преполна со здравје, успеси, љубов и срека за сите. Среќно!!!