Foto/Zgjidhet kryesia e re e bashkësis lokale të Dollogozhdës, ja emrat!

0

Zgjidhet kryesija e re e bashkësis lokale të Dollogozhdës:

1. Nevzat Memeti
2. Nevzat Useini
3. Ermir Mamudi
4. Amet Mamudi
5. Neat Kurtishi
6. Teki Arsllani
7. Jetmir Mazari
8. Ollomon Seferi
9. Shkelzen Bariu
10. Agim Dauti

Kryesija mbrenda javës që vjen , zgjedh kryesin e ngusht si kryetarin, sekretarin dhe arkëtarin.

Suksese