Bleu bunkerin e vjetër dhe e ktheu në një shtëpi të pabesueshme

0

Gjatë Luftë së Dytë Botërore, ishte shumë e zakonshme të ndërtosh bunkerë të cilët fshihen nga peizazhi sipër tyre.

Një bunker i tillë ishte edhe ky në Cornwall, Britani të madhe. I ndërtuar më 1942, ky bunker ishte krijuar për të shpëtuar nga nazistët.

Bunkeri më pas prej atëherë kishte mbetur i braktisur. Por, kur ta shihni se si duket ky bunker tani, 73 vjet më pas, do të habiteni!

Një grua me emrin Elizabeth Strutton bleu bunkerin e Luftës së Dytë Botërore dhe e ktheu në shtëpi, transmeton Gazeta Express.

Pasi kaloi disa vite në përpjekje për ta transformuar hapësirën nëntokësore, Elizabeth krijoi një nga shtëpitë më të bukura në botë.