Armand Braho: Redaksia Strugalajm.org mirënjohëse për ju në 2018-ën, Gëzuar Vitin e Ri 2019!

0

Të nderuar miq, ndiekës të Strugalajm.org dhe dashamirës!

Redakisa Strugalajm.org ju dërgon urimet më të ndiera, për vitin e ri 2019! Le të shpresojmë se 2019-ta do të jetë viti i ralizimit të dëshirave tuaja dhe familjes suaj.
2018-ta për Strugalajm.org do të ishte një vit plot sfida dhe befasi të ndryshme, por gjithmonë përpos çdo sfide qëllimi i stafit tonë ka qënë interesi publik. Kemi qënë dhe do vazhdojmë të jemi çdo moment pranë qytetarëve, duke i trasmetuar ndodhitë në kohë reale. Nuk ka dyshim që energjia jonë më e madhe dhe inspirimi për punë, jeni ju lexuesit, apo dhe ata të cilët siellin denancimet apo opinionet personale. Ne gjithmonë do të këmi përparsi interesin publik në rradhë të parë. Madje as në vitin 2019 nuk do ta ndalojmë punën tonë edhe nga kërcënimet apo sulmet e ndryshme që jo pak herë i janë drejtuar redaksisë sonë.

Nga thellësia e zemrës duam t’ju uroj një Vit të Ri të suksesshëm dhe me shëndet, për ju dhe familjet tuaja. Nuk mund të harrojmë pa uruar të gjithë pronarët e bizneseve të cilat na kanë besuar ne imazhin e tyre që në ta reklamojmë. Urojmë të gjithë ata që kanë kontribuar me informacion në faqën tonë. Gjithashtu duhet të urojmë për një Vit të Ri të mbarë  dhe institucionet që na e kanë besuar zerin e tyre, tek ne si redaksi informative.

Gëzuar Vitin e Ri 2019

Kryeredaktor i Strugalajm.org
Armand Braho