210 ushtarë shqiptarë do t’i festojnë festat larg familjes

0

Ministrja e Mbrojtjes në Qeverinë e Shqipërisë, Olta Xhaçka, ka njoftuar se 210 efektivë shqiptarë këtë fundvit do t’i festojnë festat larg familjes.

Ajo ka thënë se do të jenë duke shërbyer dhe mbajtur lart flamurin kuqezi në misionet ndërkombëtare.

“Mirënjohje ushtarakëve shqiptarë që shërbejnë në misionet jashtë vendit”, ka shkruar Xhaçka në Facebook