Kreu i Këshillit Komunal Z. Resul Kaba dërgon urimin për Vitin e Ri!

0

Të nderuar qytetar të Strugës, miq dhe familjarë!

Viti 2018 ishte një vit plot sfida për mua personalisht dhe Këshillin Komunal të Strugës, por ja dolëm të korrnim suksese të vazhdueshme në shërbim të qytetit. Puna intensive dhe e vazhdueshme ka siell një qytet më të mirë për Struganët.
Unë besoj dhe shpresoj që Viti I Ri 2019 do jetë një vit I cili do të sielli përfundimin e shumë projekteve madhore për qytetin tonë.
Por sot gjej rastin tu dërgoj urimet e mija më të përzemrta, për çdo qytetar të Strugës, le të urojmë se 2019-ta do të jetë një vit I mbarë për ju, me shëndet dhe mirësi.
Gjithashtu në emër të çdo Këshilltari të Këshillit Komunal Strugë ju dërgoj urimet më të sinqerta për familjet tuaja!

Gëzuar Vitin e Ri 2019 !!!

Kryetari I Këshillit të Komunës së Strugës
Resul Kaba