Nxënësit e shkollës “Ibrahim Temo” në Strugë organizuan aktivitet humanitar për mledhjen e ndihmave!

0

Aktivitet humanitar nga parlamenti i nxenesve te Shmk Ibrahim Temo.Nxenesit e Shmk Ibrahim Temo me rastin e festave te fundvitit organizuan aktivitet humanitar per mledhjen e ndihmave per familjet ne nevoje dhe te njejtat me ndihmen e Kryqt te Kuq i shperndane nepet familjet me nevoje.Gjithashtu nxenesit organizuan edhe nje party ne sallen e sportit.
Nga: Besime Jonuzi/Strugalajm.org