Nuhiu: Për një polici në shërbim të qytetarëve dhe shtetit

0

Sot në një organizim të bërë nga MPB, i pranishëm ka qenë edhe zv.ministri Agim Nuhiu i cili mes tjerave ka shkruar se me vullnet të fortë një polici do jetë në shërbim të qytetarëve.

‘Me vullnet të fortë për një polici në shërbim të qytetarëve dhe shtetit”, kështu ka deklaruar Nuhiu.