Lajmi fundit: Miratohet buxheti i Komunes së Strugës për vitin 2019

0

Miratohet buxheti i Komunes së Strugës për vitin 2019

Sot (27.12.2019) ne seancen e radhes qe akoma po mbahet, kaloj dhe miratohet buxheti i Komunës së Strugës për vitin 2019, gjatë votimit Aleanca per Shqipëtarët ishte kundër sëbashku me partnerët e tyre VMRO – DPMNE ndërsa dy këshilltarët e Lëvzijes Besa votuan të përmbajtur.

Për më shumë info në vazhdim…