Në shkollën “Nuri Mazari” Dollogozhdë Me rastin e festave të fund vitit, Komuna e Strugës dhuroi pako për fëmijët e çerdhes .

0

Në shkollën “Nuri Mazari” Dollogozhdë Me rastin e festave të fund vitit, Komuna e Strugës dhuroi pako për fëmijët e çerdhes .

Ku i pranishëm ishte këshilltari komunal z. Inajet Dani ku shpërndahu dhuratat fëmijëve të çerdhes dhe I uroj të gjithë fëmijëve, të kalojnë gëzueshëm me festat dhe një vit të ri sa më të bukur. Gëzuar e me fat Viti i Ri 2019! , ku fëmijët ishin të buzqeshur dhe të gëzuar duke faleminderuar për dhuratat . Drejtori i Shkollës “Nuri Mazarit” z. Argëtim Seferi shprehu mirënjohjen për kontributin e jashtëzakonshëm tè bashkepunimin ndermjet Shkollës dhe Komunës. Kur vijnë festat e fundvitit, çdokush kërkon të bëjë sa më mirë në aspektin human e të japë mesazhe pozitive për shoqërinë e sotme. Me respekt