2 janari, ditë pushimi për administratën publike

0

Në seancën e djeshme Qeveria vendosi që 2 janari i 2019-ës (e mërkurë) të jetë ditë jopune për të punësuarit në administratën publike dhe rekomandoi që kjo të zbatohet edhe nga ana e sektorit privat.