BDI dhe Ali Ahmeti, më të besueshmit te shqiptarët

0

Në një anketë të fundit të realizuar nga MCMS dhe Telivizioni Telma, thonë se nëse mbahen zgjedhjet presidenciale bashkë me ato parlamente se fitues në bllokun politik shqiptarë fituese del partia e Ali Ahmetit duke grumbulluar 7.4 %, përcjell TetovaSot.

Nëse kalkulohet varianti që bashkë me zgjedhjet presidenciale mbahen edhe ato parlamentare në bllokun politik shqiptarë fituese del partia e Ali Ahmetit duke grumbulluar 7.4 % e pasuar nga Aleeanca përshqiptarët me 3.1 % dhe BESA me 2.5 %.