Ziadin Sela lutet Talat Xhaferit të jetë pjesë e takimit me Zv. Sekretarin Amerikan, ( takim me kordinatorët e grupeve parlamentare )!!!??

0

Ziadin Sela humbet mbeshtetjen nga nderkombetaret, vecanerisht nga Amerikanet, ku ata nuk duan te bejne asnje takim me te dhe ne mungese te takimit, strugalajm.org meson se kreu i Aleances, e lut kryetarin e kuvendit, Talat Xhaferin qe dhe ai te merrte pjese ne takimin e realizuar sot nga koordinatoret e grupeve parlementare ( ku Aleanca me dy deputet nuk ka perfaqesi) me zv sekretarin e shtetit Amerikan Z. Xhon Saliven /Strugalajm.org