Nesër mund të votohet nevoja e Ligjit për amnisti

0

Trupi ndër-partiak për pajtim dhe integrim të martën do të bëj shqyrtimin përfundimtar të draft-ligjit amnistinë e 27 prillit.

Alsat mëson se i njëjti draft nesër do të dorëzohet edhe në Komisionin për sistem politik dhe do të vendoset në seancë plenare si pikë e rendit të ditës. Në rast drafti të martën merr dritë jeshile nga shumica, nuk përjashtohet që miratimi i tij të bëhet gjatë javës në vijim.