Protestues sot do të bllokojnë rrugën Ohër – Strugë

0

Nga “Maqedonia bllokon” kanë informuar se mbrëmë kanë mbajtur protestë mbarëkombëtare në Prilep së bashku me shoqatën “Mbrojtësit e Prilepit”, dhe se për sot kanë paralajmëruar bllokim të rrugës Ohër -Strugë pranë Malishevësh në periudhën kohore prej 13:00 deri në orën 16:00.

Siç sqarojnë ata “Maqedonia bllokon” këto aktivitete i ka filluar me protesta dhe bllokada të paralajmëruara kohë më parë edhe jashtë Shkupit.