SHGM-ja zgjedh sot kryetarin e ri

0

Shoqata e gazetarëve e Maqedonisë (SHGM) sot duhet të zgjedh kryetar të ri. Për këtë vend në SHGM në garë janë dy kandidatë – Mlladen Çadikovski dhe Stojançe Naumov.