Ramiz Merko ndriçon Strugën për festa!!! Foto fantastike e Fotografit Faton Murati!

0

Para pak minutash, Fotografi Faton Murati ka postuar ne rrjetin e tij ne Facebook, nje foto e cila tregon qytetin e Struges me dekoret e festave te fundvitit. Kjo foto ka kapur momentin e shperthimit te fishekzjarrve dhe dekorin e Struges, me pemen e vitit te ri dhe dritat vezulluese te vendosur nga Komuna e Struges.
Fotoja momentalisht po ben xhiron ne rrjetin socila ne rajonin e Struges!