Ramis Merko vazhdon me ndryshimin e qytetit, formon 1.1 km plazh të ri në Strugë! ( Nga kampi AS – SATESKE) perla e liqenit!!

0

Ramis Merko vazhdon me ndryshimin e qytetit, formon 1.1 km plazh te ri ne Struge, nga kampi AS – SATESKE, perla e liqenit!!
Komuna e Struges dhe Komunalja pastroi liqenin pas 25 vite harese, nga organet lokale. Tashme ky plazh ka marre nje pamje komplet tjeter dhe dinjitoze.
Shihni kete mrekulli  te liqenit ne Struge nga rruga kampi AS deri ne SATESKE!