Donacioni nga Suedia shpendan karroca për invalidët në Strugë!

0

Donacioni nga Suedia shpendan karroca për invalidët në Strugë!

Sot nga ana e drejtorit te Spitalit te Struges z. Rexhep Dauti, anetareve te Shoqates se personave me invaliditet trupor-Mobilitet ju ndane kater karroca me mekanizem komandues elektrik.Sipas z. Dauti keto karroca jane pjese e donacionit nga Suedia,i cili ne spitalin tone me kontributin e kryetarit te komunes z. Ramiz Merko arriti para dy javesh. Njekohesisht drejtori shprehu kenaqesine qe keto paisje ne koordinim me kryetarin e Shoqates se siper permendur dhe kryetarin e Komunes gjeten destinacionin e duhur,duke shpresuar qe me kete sadopak te ndihmojme ne permirsimin e jetes dhe aktiviteteve te perditshme te ketyre qytetareve tane ne nevoje.