Qeveria e Maqedonisë: Ligji për mediat pritet të miratohet në fund të 2018 (VIDEO)

0

Ligji për mediat i cili për një vit mbeti labirinteve të Kuvendit të Maqedonisë, për shkak të bllokadave nga deputetët opozitarë, sipas paralajmërimeve pritet të miratohet në fund të vitit 2018.

“Propozim-ligji është në procedurë parlamentare dhe besojmë që deri në fund të vitit do t’i kalojë të gjitha procedurat e nevojshme”, tha sot zëdhënësi i Qeverisë së Maqedonisë, Muhamet Hoxha.

Debati në Kuvend për ligjin e gjuhëve nisi në fillim të vitit 2018.