Denoncim: Huliganët Strugan, dëmtojnë zbukurimet e qytetit për festat e fundvitit!!!

0

Sapo ka mberitur nje denoncim ne redaksine e Strugalajm.org nga nje qytetar i Struges, i cili tregon nepermjet disa fotove, demtimet qe njerez te pa pergjegjsem i kane bere dritave dekoruese me rastin e festave. Nderkohe qe te gjitha vendet e botes dhe te gjithe qytetaret ne cdo vend mundohen te vendosin dekor ne rruget e qyteteve, ne Struge disa njerez te pa pergjegjshem presin dhe prishin cdo gje te bukur.
Duket se keta njerez i pengojne gjerat e bukura!

Ne si media ftojme cdo qytetar qe mund te kete informacion per personin i cili kryen keto deme ti raportoj ne faqen tone keta njerez, ne te mire te qytetit.