27 Prilli: Ja çka thuan anetaret e Shtabit policor per Agim Nuhiun?

0

27 Prilli: Ja çka thuan anetaret e Shtabit policor per Agim Nuhiun?

 

Ne seancen gjyqesore per 27 Prillin, në pyetjen e Jankoviq se kush i vizitoi në shtab atë ditë , Simovski u përgjigj se në zyre ka hyrë ish ministri Agim Nuhiu dhe disa persona të tjerë të cilët nuk i njihte. “Nuhiu pas hyrjes filloi të bërtase : “se ku është ky nuk lajmërohet”, “ thirrni njësit special”, “shpetoni deputët” Ngjashëm sikurse Simovski edhe dëshmitari i dytë Llzarov e përshkroi detyrat para ngjarjeve në Parlament, ndërsa për sulmin në parlament morri vesh nga Nuhiu. Perndryshe perflitet se Nuhiu dhe Çavkov naten kritike jane perleshur edhe fizikisht deri sa komanden e merr ne dore vete Ministri i atehershem Agim Nuhiu.