Ziadin Sela zyrtarisht në kualicion me VMRO – DPMNE-në

0

Këshilltarët e Aleancës për Shqiptarët në bashkpunim me këshilltarët e VMRO-së sot në seancën e 14 të Këshillit të Komunës, me ç’rast si ushtrues detyre për Kryetar Komune, me 8 vota PRO, u zgjodh këshilltari nga radhët e Aleancës për Shqiptarët, z.Eugjen Cami, raporton TS.

“Sot  në sallën e Këshillit Komunal – Dibër, u mbajt seanca e 14 e Këshillit të Komunës, me ç’rast si ushtrues detyre për Kryetar Komune, me 8 vota PRO, u zgjodh këshilltari nga radhët e Aleancës për Shqiptarët, z.Eugjen Cami” thuhet edhe në përurimin e Aleancës për Shqiptarët.

Ndryshe në komunën e Dibrës ka 5 këshilltar BDI-ja, 3 ASH-ja, 2 LSDM-ja, 2 VMRO-ja, 2 BESA dhe 1 PEI./TS/