Padi penale për ish-ministrat e Arsimit, Todorov dhe Kralev

0

Drejtoria e Policisë Financiare ka ngritur padi penale deri tek Prokuroria Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit kundër ish-ministrave të Arsimit, Nikolla Todorov dhe Pançe Kralev dhe kundër I.E.-ish këshilltar për investime kapitale në Ministrinë e Arsimit dhe N.H. – udhëheqës i autorizuar në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës.

Të dyshuarit akuzohen për shpërdorim të detyrës dhe autoritetit, me çfarë e kanë dëmtuar buxhetin me rreth 80.000 euro.