Strugë: Bëhet prishja e rendit dhe qetësisë!

0

Më 06.12.2018 rreth 15.30 në rrugën “Proleterski Brigadi ” në Strugë, është bërë prishja e rendit dhe qetësisë publike ndërmjet dy grupe të disa të miturve. Njëri prej tyre është sulmuar fizikisht sëpari nga një person dhe pastaj grupit i janë bashkangjitur edhe pjestarë të tjerë .
Arsyeja per prishjen e rendit dhe qetësisë publike është se në të njëjtën ditë rreth 09.10 nga nje grindje e mëparshme ishte thyer xhami i një automakinë e parkuar e tipip “Mercedes” . Për të njejtën i demtuari ështe thirur nga drejtori i shkollës së mesme “Ibrahim Temo”, i cili gjatë bisedës ka dhënë edhe të dhëna për sulmuesin si kryerës i dëmit. Në prishjen e rendit dhe qetesise publike fizikisht është sulmuar edhe nje person tjetër i cili është përpjekur t’i ndante ato.
Stacioni Policor i Struges ndermer të gjitha masat dhe aktivitete për zbardhjen e plotë të rastit.

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër
Zyra për marëdhënie me publikun