NPN Proaqua Strugë sot realizon pagesen e rrogës së dymbëdhjetë

0

NPN Proaqua Strugë sot realizon pagesen e rrogës së dymbëdhjetë

Drejtori Jeton Shaqiri së bashku me ekipin e tij sot arriti të lëshojë rrogën e dymbëdhjetë për të punësuarit e NPN Proaqua Strugë.
Ky është një sukses i paprecedentë për dy dekadat e fundit në këtë ndërmarrje e cila deri dje ishte e zhytur në borxhe ndaj komitentëve dhe punëtorëve, e sot arrin që për një periudhë shumë të shkurtër kohore prej gjashtë muajsh të bëjë investime të jashtëzakonshme të shlyejë humbjen dhe të paguajë të gjitha rrogat e mbetura të punëtorëve.
Puna jonë nuk përfundon këtu por do të vazhdojë edhe në të ardhmen që kësaj ndërmarrje ti kthehet reputacioni që meriton në Komunën e Strugës.

МЈП Проаква Струга денеска реализира уплата на дванаесетата плата

Директорот Јетон Шаќири заедно со неговиот тим денес успеа да ја уплати дванаесетата плата за вработените на МЈП Проаква Струга.
Ова е успех без преседан за последните две децении во ова претпријатие кое до вчера беше заглавена во долгови кон комитентите и вработените, а денес успева за многу краток временски период од само шест месеци да направи неверојатни инвестиции, да ја намали сосема загубата и да ги исплати сите заостанати плати на работниците.
Нашата работа не завршува овде туку ќе продолжи и во иднина за да му се врати на ова претпријатие репутацијата што ја заслужува во Општина Струга.