Grubi në SHBA, takime në Kongres dhe Stejt Departament

0

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane dhe i Grupit për miqësi me SHBA z. Artan Grubi do të qëndrojë në SHBA  nga 5 deri 9 dhjetor 2018, ku do të realizojë takime me kongresmen dhe senatorë në Kongresin Amerikan, në Senat dhe Stejt Departament. Në takimet do të bëhet fjalë për integrimet  euroatlantike të vendit, mundësitë për avancimin e marrëdhënieve bilaterale me SHBA-të, si dhe reformat aktuale që Qeveria i bënë në sferën e sundimit e së drejtës.
Z. Grubi do të merret pjesë në Forumin e 12-të Parlamentar të Sigurisë për Zbulim në Senatin në të cilin do të diskutohet për të gjitha  llojet e luftës kundër terrorizmit.

Kjo është vizita e dytë gjatë këtij viti.