Maqedonia merrë Kryesimin e grupit drejtues të Qendrës Ndërkombëtare për Zhvillimin e Politikave Migratore, Nuhiu zotohet në përmbushjen e prioriteteve

0

Maqedonia po merrë Kryesimin e Grupës drejtuese të Qendrës Ndërkombëtare për Zhvillimin e Politikave Migratore, me këtë rast zëvëndës ministri i Punëve të Brendshme (MPB), Agim Nuhiu është zotuar se Maqedonia do ti përmbush të gjitha prioritetet në fushën e migracionit

“Para anëtarëve të Grupës drejtuese dhe Drejtorit Gjeneral z. Michael Spindelegger, zotohemi për përmbushjen e prioriteteve në fushën e migarcionit dhe për angazhimin tonë gjithëpërfshirës institucional”, thotë zv/ministri Nuhiu.