Kuvend, votohet draft-amendamenti për mos cënimin e kufinjëve

0

Kaloi edhe draft-amendamenti për mos cënimin e kufijëve. Për votuan 64 deputetë, kundër 14, të përmbajtur 2.

Dy deputetet e ndara të VMRO-DPMNE-së Emilija Aleksandrova dhe Vladanka Aviroviq votuan të përmbajtura.