FOTO/Kryetari i Strugës d-r Ramis Merko vazhdon me investimet e infrastrukturës në qytet!!!

0

Sot përfunduan punimet në një nga rrugët më problematike në qytetin e Strugës, ku administrata e kaluar ngeli shurdhë për plot 5 vite në nderhyrjen dhe rregullimin e saj.
Sa e paaftë ka qënë administrata e kaluar tregon fakti se në këtë rrugë sëpaku dy herë në ditë, qytetarët çojnë femijët e tyre në shkollën fillore, dhe kjo rrugë ndodhet në qëndër të qytetit të Strugës!

Fal vizionit të kryetarit të ri i cili nuk ndalon me investimet në infrastrukturën në qytet dhe jo vetëm, radha i erdhi dhe kësaj rruge që nga sot komplet ndryshon pamjen e saj!

Për Strugën që Duam!

Për rilindjen urbane të Strugës!