Stoilkovski: LSDM po e partizon administratën

0

Qeveria kriminaëe e LSDM-së po zbaton në mënyrën më të keqe të partizimit të administratës publike nëpërmjet emrit të koduar “Rrjeti”, tha në konferencë për shtyp, zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së, Naum Stoilkovski.

“Në këtë emër të koduar “Rrjet” janë emrat e ushtarët dhe të dëgjuarit e partisë, të cilët kanë punuar në skenarët e errët të politikave të LSDM-së, ajo është e njëjta rrjet përmes të cilëve janë dërguar mesazhe për pjesëmarrje në referendum, ajo është e njëjtë rrjet e LSDM-së sipas të cilës në këtë shtet nuk ka vend për profesionistët, për përmirësimin e studentëve të suksesshëm, për ide të reja dhe frymë të vërtetë të re në administratën publike”, akuzon Stoilkovski.

Sipas “Rrjetit” të LSDM-së, siç tha Stoilkovski, punësimi është i mundur vetëm për ushtarët partiak, dhe atë vetëm nëse janë të nënshkruar në fletoret e zeza të organizatave partiake komunale.