SPB – Ohër: Fillon procedim penal ndaj 2 personave!

0

Për  shkak të dyshimeve  të bazuara  për  kryerjen e  dy   veprave   penale

,, Mashtrim “, SPB- Oher,  deri  te Prokurori Publik ka ngritur padi penale

kundër  T.S. (72), dhe Z.G. (63), të dy nga Shkupi.

Më 27 Tetor të këtij viti rreth orës 15:00, në rrugën “Marko Cepenkov” në Ohër, personat e paraqitur e kanë takuar  personin B.J.(81) nga Ohri dhe me qëllimin  për  përfitim të paligjshëm të pronës, e  kanë mashtruar   duke e bindur për të pavërtëten   se kishin bërë  aksident trafiku. Më tutje  i tregojne  atij një orë dore duke i thenë se  është e artë dhe në këmbim të orës i  kërkojne 2000 euro,. I dëmtuari pranon  këmbimin e orës së artë me paratë.
Në datën  30.10.2018  ne ora 15.15 min,  në rrugën “Pitu Guli” të paraqiturit  i afrohen  K.G. (77) nga Ohri, në të njëjtën mënyrë  dhe me mashtrim e mashtrojne personin ne fjale se gjoja ka ndodhur përseri  aksident trafiku duke  i marrë  2000 dollarë në këmbim të disa artikujve  tëe arit.

Me kryerjen e veprave penale,  të paraqiturit kanë kryer  përfitim të paligjshëm të pronës  ne vlere prej  220,000 denarë.

 

Zëdhenëse e Sektorit për Punë të Mbrendëshme Ohër

 

Merlina Islami