FOTO/Përfundon turneu futbollistik 28 Nëntori, fitues KF. Llabunishta!

0

Përfundon turneu futbollistik 28 Nëntori, me fitues te KF. Llabunishta.
Pjesmarres ne ceremoni ishte Keshilltari Murat Shabani, i cili i dha trofeun KF.Llabunishtes.
Ne ceremoni prezent ishte dhe Drejtori i NPN Proaquas Struge Z. Jeton Shaqiri, i cili dha vendin e dyte per KF Vllaznimit.