Foto/D-r Ramis Merko në Tiranë pritet në nivel shteteror për Ditën e Pavaresisë!!!!

0

D-r Ramis Merko në Tiranë pritet në nivel shteteror për Ditën e Pavaresisë!!!!

Kryetari i Komunes se Struges sot ishte i ftuari i Presidentit te Shqiperise Z.Ilir Meta, ku Z.Merko u takua me disa personalitete nga Shqiperia, Rajoni, si dhe biznesmenë Shqiptare!!

Z. Merko, realizoj takim me Z. Zamir  Mane, Aleksandër Frangaj, ish Presidentin e Kroacise dhe mikun e madh Shqiptar Stipe Mesic, ish kryetarin e komunes se Ulqinit Z.Gazmend Hajdinaga, gjithashtu bisedoj dhe me kryetarin e Kuvendit te Shqiperise Z. Gramoz Ruci/Strugalajm.org