FC Struga Trim Lum për të dytin vit rradhazi është e ftuar në turneun tradicional “Kupa Pavarësia”

0

FC Struga Trim Lum për të dytin vit rradhazi është e ftuar në turneun tradicional “Kupa Pavarësia” organizuar nga Federata Shqiptare E Futbollit me rastin e festës së 28 Nëntorit. Këtë vit skuadra jonë shkon nën titullin e kampionit ne fuqi. Pjesmarrës në ketë turne do të jenë edhe skuadrat KF Skënderbeu – Korçë, FC 2 Korriku – Prishtinë si dhe FK Otrant Olympic – Ulqin
#WeAreStruga
#forcaStruga