Ramiz Merko e ndez Strugën siç i ka hije Kuq e Zi!

0

Kryetari i Komunes se Struges Z.Ramiz Merko me rastin e 28 Nentorit e ka veshur Strugen Kuq e Zi. Struges i ka hije te vishet me flamujt kombetar ne 28 Nentor, ne kete dite te shenjte per gjithe shqiptaret. Por kjo nuk eshte e gjitha, Komuna e Struges ne 28 Nentor ka pergatitur nje program festiv Kuq e Zi ku dhe ka ftuar te gjithe qytetaret ne kete program festiv qe te shijojne kete dite te vecante!