Vazhdon lirimi i hapsirave publike të uzurpuara, këtë rradhë afer shkollës në Strugë. 

0

Vazhdon lirimi i hapsirave publike te uzurpuara, kete rradhe afer shkolles ne Struge.
Funksionimi i ligjit dhe mbarvajtja ne qytet ka filluar ti kthehet Struges.
Prej vitesh cdo kush mund te ndertonte kudo ne Struge, madje duke zene dhe hapsirat publike, tashme haka do shkoj tek i zoti dhe hapsirat po i kthehen qytetarve.