Foto nga manifestimi me rastin e 22 nëntorit, 110 vjetorit të alfabetit të gjuhës shqipe. Program i organizuar nga Komuna e Strugës

0

Foto nga manifestimi me rastin e 22 nëntorit, 110 vjetorit të alfabetit të gjuhës shqipe. Program i organizuar nga Komuna e Strugës me pjesmarrje të shkollave fillore dhe të mesme, për herë të parë të gjithë sëbashku në një vend festuan me këngë e valle kushtuar alfabetit të gjuhës shqipe.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës.

___________

Фотографии од манифестацијата по повод на 22-ри ноември, 110-годишнината на албанската азбуката. Општина Струга организираше програма во која учествуваа основните и средните училишта, за прв пат сите заедно во едно место славејќи со песни и ора посветени на албанската азбука.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга