Skandal: Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Strugë, Imer Imeri kërkon nënshkrime nëpermjet një peticioni për të prishur shetitoren e re dhe për të hapur rrugën tek pazari.

0

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Strugë, Imer Imeri kërkon nënshkrime nëpermjet një peticioni për të prishur shetitoren e re dhe për të hapur rrugën tek pazari.
Edhe pse kanë rënë nga karrigia akoma vazhdojnë me avazin e vjetër duke mbrojtur vetëm interesin e tyre dhe bizneseve të tyre.

Njëjt është dhe kësaj rradhe me kërkës të disa bizneseve afer partisë së tyre (Fero Prom) kërkojnë të prishin djersën e popullit Strugan…

Deri kur do vazhdojë budallallëku i këtyre njerzve që dita ditës po fundosen me veprimet e tyre të pa hijshme dhe antipopullore?!
Duket që asesi nuk i dhimsen veprat që bëhen me taksat e qytetarëve, apo janë dhe kundër të çdo përparimi për Strugën. Njerëz që duan regres vetëm për arsye dhe propagandë politike/Strugalajm.org