FOTO/Strugë: 22 Nentori kremtohet dhe ne shkollen e mesme “Niko Nestor” ne Struge.

0

22 Nentori kremtohet dhe ne shkollen e mesme “Niko Nestor” ne Struge. Organizime te ndryshme ne kete shkolle jane te pervitshme ne muajin nentor. Pjesmarres ne kete aktivitet kane qene dhe mesimdhenes dhe poet Strugan si: Vait Nasufi, Alide Lloga, Xheladin Muca, Albana Zhuta, Shpetim Pollozhani etj..
Por pjesa me e rendesishme ka qene programi artistik i nxenesve te kesaj shkolle, te cilet i kane dhene nje shije dhe pamje tjeter ketij aktiviteti.